Kunst

Onze collectie bestaat uit kunst in diverse prijsklassen, ter decoratie van uw woning. Vooralsnog voor het merendeel betaalbaar, geschikt voor nagenoeg elke beurs. Ons motto is tenslotte: ”Iedereen heeft recht op woongenot”.

Kunstcollectie  -  bijzonder, máár betaalbaar

We streven hier naar, alsmede naar toch een bijzondere collectie in diverse interieurstijlen, voor jong en oud, in de persoonlijke als ook zakelijke relatiesfeer. Onze collectie bevat betaalbare unica, maar ook items, waarvan meerdere exemplaren, op bestelling, geheel met de hand worden vervaardigd. Hierdoor zijn er natuurlijk ook verschillen, waardoor u in feite toch ook weer een unicum heeft.

Glaskunst  -   zeer groot uiteenlopend aanbod 

Inmiddels is onze collectie glaskunst, die ongeveer 80% van ons totale assortiment uitmaakt, uitgegroeid naar de mooiste en grootste collectie glaskunst van Zuid-Nederland, waarvan u items kunt aanschouwen vanuit 25 verschillende ateliers met nog meer kunstenaars in uiteenlopende vormgeving, kleurgebruik en glastechnieken.

Een oogstrelende collectie, waaruit u een keuze kunt maken uit zeer exclusieve glas objecten, waaronder glaskunst van meesterglasblazer Cor Schellen uit Leerdam, maar ook uit een zeer betaalbare collectie glaskunst, zoals Loranto en Vetro glaskunstwerken, 'voor elk wat wils' is tenslotte onze doelstelling.

Voor een impressie verwijzen wij u naar onze uitgebreide rubriek 'Glaskunst'.

Wandobjecten  -  ruimtelijk en verrassend

Verder bestaat onze collectie uit een ruim aanbod wandobjecten met verrassende designs, die over het algemeen een zeer ruimtelijke werking hebben, doordat ze open zijn qua vormgeving, waardoor de wand deels zichtbaar blijft. Kleurgebruik en vormen zijn zeer uiteenlopend, waardoor voor elk soort interieur een passend object te plaatsen is. De items zijn merendeels voorzien van certificaat en in beperkte oplage leverbaar. Een ideale optie om balans te brengen in uw interieur, naast de schilderijen, die de wanden in het geheel bedekken.

Voor een impressie verwijzen wij u naar onze rubriek 'Wandobjecten'.

Beeldende kunst en bronzen beelden

Onze collectie beeldende kunst bestaat uit grote vrijstaande vloerobjecten, maar ook uit kleinere bronzen objecten die op een sokkel of kast geplaatst kunnen worden. Ook relatiesculpturen zijn ruim vertegenwoordigd, die merendeels bestaan uit een samenstelling van brons op een tinnen basis en voorzien zijn van natuurstenen blokje. Diverse vloerobjecten alsmede de bronzen items kunnen ook buiten worden geplaatst, op een strategische plek, waardoor ze een blikvanger worden in uw tuin. 

Voor een impressie verwijzen wij u naar onze rubriek 'Beeldende kunst'.

Schilderkunst  -  uitverkoop 30-50% korting

Onze collectie schilderkunst bestaat vooralsnog uit een zeer betaalbare Art@Home collectie, met grote diversiteit aan items in stijl, vormgeving en kleurgebruik. Aardetinten wisselen elkaar af met veelzijdig kleurgebruik, abstracten en landschappen of figuratief, alles is vertegenwoordigd op canvasdoek, veelal in rijkelijk aangebrachte acrylverf uitgevoerd, met zwaar degelijk spieraam. Deze mooie middencollectie is in beperkte oplage leverbaar en voorzien van certificaat.

Om onze uitgebreide en nog steeds groeiende afdeling glaskunst nog meer de ruimte te kunnen geven, houden wij momenteel uitverkoop van alle schilderijen, van 30 tot zelfs 50% korting op de originele verkoopprijs.

Voor een impressie verwijzen wij u naar onze rubriek 'Schilderkunst'. 

Keramiek  -  Kleurrijk, sober of lieflijk

Keramiek is een klein onderdeel van onze collectie, maar wel zeer divers met kleurrijke, geheel met de handbeschilderde, gebruiksitems van levensgenieter Romero Britto, die voor u tracht het dagelijkse leven ook wat mooier te maken, als ook geheel met de hand gemaakte, lieflijke tafereeltjes van een keramiste in een geheel andere stijl. Ook de Cowparade, die deels in keramiek uitgevoerd is, is vertegenwoordigd.

Voor een impressie verwijzen wij u naar onze rubriek 'Keramiek'. 

Zeefdrukkunst  -  Verrassende composities

Dit onderdeel vormt het kleinste gedeelte van onze collectie, maar bestaat wel uit enkele topitems, die refereren naar de beruchte Cobra stijl. Ze zijn kleurrijk en qua compositie erg verrassend te noemen, waarbij voornamelijk dieren inspiratiebron zijn.

Voor een impressie verwijzen wij u naar onze rubriek 'Zeefdrukkunst'.

Kunstenaars uit binnen- en buitenland

Onze kunstcollectie bestaat uit kunst van diverse gerenommeerde kunstenaars buiten de regio, woonachtig in Nederland, maar ook in het buitenland, ieder met een eigenheid aan stijl, veelal zeer kleurrijk in een abstracte vormgeving en hierdoor tijdloos, ware blikvangers voor uw interieur, zichtbaar met hart en ziel gemaakt en…. waar ú blij van wordt als kunstminnend persoon.

Wij nodigen u hierbij dus graag uit vrijblijvend een kijkje te komen nemen!

Neemt u alvast een voorproefje en gaat u naar onze rubriek 'Kunst'.