• Beeldende kunst - keramiek/glas - torso vrouw - Ellen Janssen - HxBxD 48x24x24 cm € 489,-
  • Exclusieve glasobjecten - 'Dolphins' - glas/brons - Eratini - L 65 cm € 1399,- / 35 cm € 359,- (op bestelling )
  • Eratini - exclusief dubbelzijdig glasobject 'Metamorphosis Quantum' - 'Verbondenheid' - H 40 cm € 599,-
  • Exclusieve glaskunst - schaakbord 'Chess' - Eratini - LxB 42x42 cm € 1079,-
  • Glassculptuur Eratini - 'Look, how beautiful i am ...' - HxBxD 45x16x10 cm € 349,- (dubbelzijdig object)
  • Exclusieve glaskunst - 'Catch your dreams and make them true' - 75x45 cm € 395,-
  • Glasobject 'Friendship' (2-verre vriendschap) - 33x13x7 cm € 109,-/ 43x17x9 cm € 149,- / 65x25x cm € 269,-
  • Glazen beeld 'Friendship' (1- 'nabije vriendschap') - Eratini glaskunst - HxBxD 53x24x17 cm € 245,-

Klik foto voor een vergroting

Beeldende kunst van Eratini glass ... verbondenheid, vriendschap en liefde

 

Glaskunstenares Efrosini betovert menig hart met haar beeldige glasobjecten, waarin het alom geliefde thema 'verbondenheid, liefde en vriendschap' tot zich laat spreken. De beelden kunnen in diverse kleuren naar wens worden uitgevoerd, waardoor ze aangepast kunnen worden aan ieders interieur.

Prachtige relatiegeschenken voor diverse aangelegenheden ...

Dit maakt dat ze erg geliefd zijn als relatiegeschenk bijv. wanneer iemand gaat samenwonen, verhuizen of bij een afscheid van een dierbare collega, die naar een andere baan verhuist of met pensioen gaat ... De mogelijkheden zijn talrijk wat dat betreft. 

De prachtige symboliek zegt alles ... maakt woorden overbodig ...! 

Van hart tot hart ...

De signatuur 'Eratini' van de Griekse glaskunstenares betekent 'met liefde, met passie', hetgeen niet mooier verwoord zou kunnen worden. De glasobjecten in een hoge moeilijkheidsgraad qua techniek, worden door Efrosini met liefde en toewijding gemaakt, waardoor ze ondertussen alom geliefd is over de gehele wereld ...

De veelal kleurrijke glasobjecten gaan van hart tot hart ... en weer tot hart ... Menigeen weet ze te beroeren, waardoor groot succes als vanzelfsprekend wordt ...!

Geschiedenis

De kunstenares werd geboren in Naousa in Noord-Griekenland, waar ze nog woont en werkt. Ze volgde haar studie in de glaskunsten in Griekenland alsook in het buitenland en combineert haar talent in de schilderkunst met de glasfusingtechniek. Traditionele technieken worden toegepast in moderne vormgeving, waarbij ze in haar eigen zelfstandige glasstudio grensverleggend te werk gaat. 

Uiteenlopende verrassende glastechnieken 

Nadruk ligt hierbij op de techniek van het gesmolten glas, waaraan ze uiteenlopende materialen toevoegt zoals ijzer, kobalt, cadmium, brons, platina en goud. Maar ook het insluiten van 'vreemde' materialen in het glas zoals textiel, metaal, stukjes glas, poeders e.a.  Alle werken worden met de hand ingekleurd, hetgeen ze uniek maken.

Groot succes in binnen- en buitenland

Glaskunstenares Efrosini is een wereldse kunstenares alsook een prachtmens met een groot hart, hetgeen overduidelijk voelbaar is in haar glaskunst. Met liefde en passie, 'Eratini', heeft ze een expositiebereik van Parijs tot New York, van Italië tot Canada en dus ook hier bij ons in Nederland, waar we permanent een mooie collectie voorradig hebben!

Ook glazen relatiesculpturen van Ozzaro, Vetro e.a. laten hart spreken

Niet alleen Eratini, maar ook glassculpturen van Ozzaro, Vetro e.a. raken menig hart. Ringvormen en harten in meerdere groottes, vormgeving en kleurgebruik zijn natuurlijk dé ultieme geliefde vormen om liefde en genegenheid tot uiting te brengen.

Bovendien zijn de prachtige glazen kunstwerkjes ook nog zeer betaalbaar en hierdoor ideaal als hartgeschenk voor zomaar even iemand een hart onder de riem te steken of voor een speciale aangelegenheid.