• 3D handbeschilderd kunstobject met dimbare ledverlichting niet aan - HxBxD 170x16x5 cm € 295,-
  • 3D handbeschilderd kunstobject met dimbare ledverlichting wel aan - HxBxD 170x16x5 cm € 295,-
  • 3D handbeschilderd kunstobject met ledverlichting - desklight - BxHxD 58x10x5 cm € 175,-
  • Staande klok - 'kraanvogel' - handbeschilderd - Ferdi de Bruijn - HxBxD 160x50x20(voet) cm € 275,- (op bestelling leverbaar)
  • Kunstenaar Ferdi de Bruijn, hier aan het werk in zijn atelier ...
  • Wandklok - handbeschilderd - 94x12 cm (op bestelling)
  • Vloerlamp - 3D hand beschilderd kunstobject met dimbare ledverlichting niet aan HxBxD 170x16x5 cm € 295,-
  • Vloerlamp - 3D hand beschilderd kuntobject met dimbare ledverlichting wel aan HxBxD 170x16x5 cm € 295,-

Klik foto voor een vergroting

 

Verrassende 3D kunstobjecten met licht van Ferdi de Bruijn 

Ferdi de Bruijn is een veelzijdig kunstenaar, die inmiddels al meer dan 30 jaar verdienstelijk is in de wereld van kunstzinnige woonaccesoires, die hij zelf ontwerpt en produceert. Denkt u hierbij aan bijv. klokken, lichtobjecten, zuilen en sokkels voor bedrijven en particulieren.

Succesvolle loopbaan

Zijn kunstobjecten hebben inmiddels zijn weg al gevonden naar meer dan 20 landen. Door alles zelf in eigen hand te houden zijn er legio mogelijkheden, mede de reden natuurlijk van zijn succesvolle loopbaan.

Abstracte schilderkunst, toegepast op zijn zuilvormige objecten, creëren een verrassend effect dat nog eens versterkt wordt doordat de kunstobjecten worden voorzien van ledverlichting, hetgeen u naar lichtsterkte zelf kunt regelen. 

Op die wijze heeft u een smal, abstract staand 'schilderij' in huis, dat ook nog eens kan fungeren als een gezellige sfeerverlichting.

Goede prijs/kwaliteitverhouding in diverse technieken

Prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed te noemen. Doordat Ferdi alles intern produceert is continuïteit in kwaliteit gegarandeert alsmede afgesproken levertijden. Ferdi maakt gebruik van diverse technieken zoals flatbed printing, frezen, laseren, warm buigen, zagen en 3D-printen in diverse soorten kunststof en aluminium. 

Unieke relatiegeschenken en lichtobjecten bij bedrijfsgebouwen 

Ferdi's werken vinden zijn weg naar zowel particulieren als bedrijven. Denkt u hierbij aan kleine objecten die voorzien zijn van ledlicht zoals klokken en zuilvormige kunstobjecten, natuurlijk ontzettend leuke relatiegeschenken, maar ook aan grote lichtobjecten bij de ingang van bedrijfsgebouwen, die soms wel 12 meter bedragen.