• Zware glazen kubus met openingen en kleurrijke glazen lichtbollen 'Happy Moods' - Eratini H 35 cm € 459,-
  • Glaskunst Eratini - cilindervormige designlamp in warme meditterane kleuren en bronstinten H 35 cm € 269,-
  • Glazen staande designlamp - glaskunst Eratini - HxBxD 80x24x13 cm € 649,-
  • Designverlichting - glaskunst Eratini - staand model H 35 cm € 269,-
  • Glazen design lamp lime op houten onderstel - Loranto - HxBxD 40x35x35 cm van € 229,- voor € 179,-
  • Glazen designlamp 'Planeten' wit/rood/blauw/groen - Loranto - HxBxD 40x45x45 cm € 379,- nu voor € 329,-
  • Dubbele s-lamp glas taupe/petrol / ronde zwarte kap semi-transparant - Helderr - 85x25x25 cm nu € 399,-
  • Glazen trap-lamp helder/ vierkante zwarte kap semi-transparant - Helderr - 55x25x25 cm € 289,-

Klik foto voor een vergroting

Helderr, Loranto en Eratini ... glashelder en verrassend in designverlichting 

 

Helderr met dubbel 'r' staat garant voor een zeer hoogwaardige kwaliteit in glazen verlichting alsmede kleinmeubilair in glas.

Enkele prachtige glazen designlampen hebben wij permanent in onze collectie, waarbij u volop kunt variëren in kleurgebruik en -samenstellingen, daarbij uw keuze makend uit een uitgekiend kleurenpalet, matchend met elkaar. Daarnaast kunt u uw keuze maken uit 2 kleuren semi-transparante lampekappen nl. in zwart en off white, alsmede modellen in ronde en vierkante vormgeving.

Glazen kleinmeubilair in grote diversiteit

Een grote keuze aan glazen kleinmeubilair in evenzo prachtig design is combineerbaar qua kleurgebruik en vormgeving met de lampen. Denkt u hierbij aan glazen bijzettafels, sidetables, salontafels, tv-kasten, zuilen etc. , waarbij afwijkende maten naar wens bovendien qua realisatie mogelijk zijn. Helderr is namelijk nog een van de weinige fabrikanten in Nederland, die de productie in eigen beheer in Nederland heeft.

Persoonlijke, kunstzinnige afbeeldingen in glas

Bovendien kunt u sinds kort persoonlijke, kunstzinnige afbeeldingen in het glas laten verwerken zoals een foto van een tekening (van uw kind bijv.), een schilderij of een portretfoto. Het is allemaal mogelijk.

Helder(r), kwalitatief hoogwaardig met goede service

Helderr, glashelder altijd, kwalitatief hoogwaardig en zeer goede service biedend. De gehele collectie kleinmeubilair met kleurstalen in glas kunt u aanschouwen in onze catalogus. Wilt u alle designs persoonlijk gaan bekijken, ook dit is mogelijk. Na aanmelding van ons wacht u een hartelijke ontvangst in de grote showroom in Heesch bij Den Bosch door Anneke of Sandra.

Loranto, ook bijzonder verrassend in designverlichting

Loranto biedt een bijzondere collectie designverlichting in glas, veelal kenmerkend door een ronde vormgeving. Prachtig glasdesign verrast je .....

Bolvormige glazen lampen met uitsteeksels geheel van glas, maar ook verrassende combinaties van verschillende materialen zoals glas met houten onderstel, een minder voor de hand liggende keuze. 

Terwijl het ene ontwerp uitgevoerd is in mat gezandstraald glas, is het andere design weer in glanzend glas met kleur aan de buitenzijde, maar wel wit aan binnenzijde om een goede basisverlichting te bewerkstelligen. 

Loranto biedt een collectie glazen verlichting in staande en hanglampen, waarbij u naar hartelust kunt combineren voor uw moderne interieur.

Wij hebben diverse lampen voorradig uit de verrassende designcollectie. 

En natuurlijk Eratini met een nieuwe lijn designverlichting in glas ...

Eratini biedt sinds kort een prachtige lijn van exclusieve designverlichting.

Glaskunstenares Efrosini maakt mooie bolvormige lampen met metalen statief in de trendy kleuren goud en platinum. De modellen in rustig stijlvol kleurgebruik zijn geschikt voor elk interieur dwz klassiek, modern en landelijk. 

Ook heeft ze een aantal nieuwe modellen lampen in vierkante of cilindervormige zuilen, die in diverse hoogtes en alle kleurenlijnen van Eratini kunnen worden uitgevoerd. Ook deze zijn in elk soort interieur toepasbaar. Kleuren variëren van felle kleuren tot zeer rustige wittinten met zachte kleuraccenten.

De zware open glasboxen met lichtbollen zijn eveneens een waar genot om naar te kijken. Ook deze zijn in meerdere groottes verkrijgbaar.