Nieuws

 

VAN WOONWINKEL NAAR GALERIEWINKEL

Gepubliceerd op 01 Nov 2012 door Lilian van Stiphout

Onze collectie is in de loop der tijd flink uitgebreid met glaskunst, brons en schilderkunst in diverse prijsklassen en vormgeving.

Sinds kort hebben we diverse kunstenaars aan ons assortiment toegevoegd, die garant staan voor prachtige objecten in diverse materialen o.a. in fusing glas, objecten die met zoveel passie en overtuiging gemaakt zijn, met hart en ziel zogezegd, met schitterende kleurcombinaties, intens of juist ton-sur-tone, terwijl ze qua vormgeving weer ingetogen zijn, dat u er stil en tegelijkertijd blij van wordt.

We hebben de mensen achter deze kunstobjecten leren kennen, als zeer fijne integere mensen, die we met hun product graag in het zonnetje willen zetten, door anderen via ons met hun werken in contact te brengen en ze hiermee een steuntje in de rug te bieden, alsmede het doel meer mensen te laten genieten van al die prachtige werken. We zijn er van overtuigd dat ze veel voor ons en dus U kunnen gaan betekenen en nodigen u uit om eens te komen kijken!

De kunstenaars komen allen buiten de regio uit binnen- en buitenland, waarmee we een mooie aanvulling hopen te zijn op alles al in de regio aanwezig. Zie onze collectie onder KUNST.

Doordat we inmiddels zoveel mooie producten in ons assortiment hebben van individuele kunstenaars, met diverse unica zelfs, gaan we na 3 jaar van woonwinkel naar galeriewinkel, met een schitterend gevarieerd assortiment in een gemiddelde prijsklasse die nog altijd een geheel stuk lager is dan bij de meeste of zelfs alle galeries.

Loopt u vrijblijvend even binnen en overtuig u zelf! Wij heten u van harte welkom.

Laatst vernieuwd: 10 Oct 2015 om 2:16 PM

Terug