https://www.artedesigno.nl/media/binnenhuisarchitectuur_interieurvormgeving/01.jpg https://www.artedesigno.nl/media/binnenhuisarchitectuur_interieurvormgeving/03.jpg https://www.artedesigno.nl/media/binnenhuisarchitectuur_interieurvormgeving/04.jpg https://www.artedesigno.nl/media/binnenhuisarchitectuur_interieurvormgeving/05.jpg https://www.artedesigno.nl/media/binnenhuisarchitectuur_interieurvormgeving/08.jpg https://www.artedesigno.nl/media/binnenhuisarchitectuur_interieurvormgeving/09.jpg https://www.artedesigno.nl/media/binnenhuisarchitectuur_interieurvormgeving/06.jpg https://www.artedesigno.nl/media/binnenhuisarchitectuur_interieurvormgeving/07.jpg https://www.artedesigno.nl/media/binnenhuisarchitectuur_interieurvormgeving/13.jpg https://www.artedesigno.nl/media/binnenhuisarchitectuur_interieurvormgeving/12.jpg https://www.artedesigno.nl/media/binnenhuisarchitectuur_interieurvormgeving/10.jpg https://www.artedesigno.nl/media/binnenhuisarchitectuur_interieurvormgeving/11.jpg

Lilian van Stiphout, voormalig interieurontwerper / binnenhuisarchitecte

Lilian:

Mijn achtergrond als binnenhuisarchitecte alsmede de liefde voor het vak, het indelen en inrichten van ruimtes, het presenteren en etaleren van kunstzinnige objecten en woonaccessoires, als aankleding van desbetreffende ruimtes voor particulieren, maar ook voor bedrijven en instellingen, is met name de reden geweest dat de winkel met kunstzinnige objecten is ontstaan. Altijd was er tenslotte weer de vraag waar bepaalde objecten verkrijgbaar en te aanschouwen waren, als ik opdrachtgevers van adviezen voorzag.

Tijdens mijn periode in Asten waar ik zelfstandig een interieurontwerp- en adviesbureau had, heb ik in relatief korte tijd vele opdrachtgevers van advies, klein tot groot, mogen voorzien, van vele particulieren, woonachtig in de regio zuid-oost van Maasbree tot Oss, van Budel-Schoot tot Reusel, tot diverse (overheids-)instellingen en bedrijven, zoals

Rijkswaterstaat te Geldrop

Begane grond:

- Verkeerscentrale  met aangrenzende kantoorruimtes en gang:

Bovenverdieping:

- Trappenhal en gang
- Aula/vergaderruimte (2 interieurontwerpen/2 opstellingen, voor algemene- en presentatiedoeleinden)
- Pantry bij aula/ sanitaire ruimtes

De Berkenschutse te Heeze
(2 interieurontwerpen/2 opstellingen, voor algemene- en presentatiedoeleinden)

Restaurant Boszicht te Maasbree
Feestzaal (kleur-en stylingadviezen)

Rabobank te Asten
Kantine (meubelopstelling, kleur- en stylingadviezen)

Matim Interieur te Asten
Showroom (interieurontwerp /indeling /meubels/keukens/balie lichtplan, kleur- en stylingadviezen)


Veelzijdig interieuradvies

Door adviezen te geven van groot tot klein, heb ik iedereen altijd de mogelijkheid geboden van mijn expertise gebruik te maken, dus ook diegene die een kleinere beurs ter beschikking hadden. Eenieder met een interieurprobleem heb ik kunnen helpen, van verlichtingsplan, gordijnadvies, meubelopstelling, kleuradvies of anderszins.

Intuïtie en inlevingsvermogen

Inlevingsvermogen is dan ook zeer belangrijk, zo niet het allerbelangrijkste, om goed advies te kunnen geven in het vak binnenhuisarchitectuur, waar je met diverse interieurstijlen te maken krijgt en de meest uiteenlopende interieurwensen.

Met gepaste trots kan ik aangeven dat dit vermogen bij mij altijd zeer sterk aanwezig is geweest, waardoor je de wensen van de opdrachtgever goed weet te vertalen naar de werkelijkheid. Ik heb zelfs situaties meegemaakt dat ik met voorbeelden kwam van interieurfoto’s uit woonbladen, waarna men het blad (zelf ook gekocht te hebben) opengevouwen liet zien op dezelfde pagina, omdat de sfeer zichtbaar op de foto, hun woonsfeer, die ze voor ogen hadden, het beste vertaalde.

Dat zijn de momenten die kippenvel bezorgen, dat je weet, het zit goed, samen helemaal op een lijn! Dat maakt dit vak zo bijzonder en fantastisch !

GRATIS deskundig interieuradvies 

Momenteel, werkzaam in een andere regio, voert de winkel de boventoon en wordt de deskundige ervaring in de binnenhuisarchitectuur erg gewaardeerd door de klanten, die op hun beurt echt het gevoel hebben dat ze een goede ondersteuning krijgen bij het bepalen van de juiste aankoop van een groter object of meerdere accessoires.

De goede service o.a. in de vorm van gedegen advies is natuurlijk GRATIS, bij aankoop van accessoires, en is nog beter toe te passen, indien u foto’s van uw interieur / ruimte meebrengt, waardoor een nog beter beeld ontstaat, met een mogelijk nog mooier resultaat.

GRATIS service en aankoopbegeleiding

Mocht u desalniettemin toch nog zelf twijfels hebben bij een evt. aankoop van een kostbaarder object zijn wij bereid, als gratis service als u dichtbij woont of tegen een geringe vergoeding als u verder weg woont, met het object naar u toe te komen, zodat u met eigen ogen kunt aanschouwen hoe het uitkomt in uw interieur.

Onze doelstelling

Onze doelstelling is tenslotte dat uw interieur het verlengstuk wordt van u zelf en uw manier van leven, zonder daarbij de functionaliteit uit het oog te verliezen en kunst is een wezenlijk onderdeel dit tot uitdrukking te brengen:

“WONEN………MET KUNST VERWEVEN………
……. TOT WOONKUNST VERHEVEN.”

                                                                                     

Lilian van Stiphout