Nieuws

 

Artisan House actie: tot zelfs 45% korting op moderne kunst voor wand en beelden

04 Feb 2024

Onze Artisan House actie, waarbij u tot zelfs 45% korting ontvangt op diverse moderne kunst werken voor de wand en enkele prachtige metalen abstracte beelden van Artisan House gaat weer van start.

De meeste wandobjecten zijn slechts eenmalig in de aanbieding, wacht dus niet te lang als u interesse heeft in een bepaald kunstwerk voor bij u aan de muur. Want ook nu geldt weer op = op!

Op alle overige metalen kunstobjecten van C. Jeré by Artisan House die niet zijn afgeprijsd ontvangt u tijdelijk 10% korting*! (*nog te verrekenen)

Maak het, juist nu, nog extra gezellig in huis met eyecatchers van formaat van Artisan House en geniet tijdloos van deze prachtige metalen kunstwerken.

En u weet, u bent elke dag hartelijk welkom op afspraak!

Gewoon even 0475-494500 bellen om ons vrijblijvend te kunnen bezoeken of een email zenden op info@artedesigno.nl

We zien u graag tegemoet, ook op zondag!

'Art Gallery of the Year 2023 / 2024 - Netherlands' ARTE DESIGNO Winnaar in the Corporate LiveWire Global Awards 2023 / 2024

20 Dec 2023

Wij zijn wederom onverwachts erg verrast met een prachtige, eervolle bekroning op ons werk, zonder deelname en zonder dat we wisten dat we 'in beeld' waren ...

Ditmaal betreft het een mooie Award van the Corporate LiveWire Global Awards 2023/24, waarvoor we iedereen willen bedanken die dit aan onze kunstgalerie heeft toegekend.

Zie het onderstaande bericht:

"We have now made the decisions on the companies and individuals that should be selected as winners in this year’s programme and I had some good news.

You were considered in the category Art Gallery of the Year.  Having reviewed information on all of those shortlisted, I am pleased to confirm you have been picked as the 2023/24 winner, congratulations.

During the awards process we invited over 90,000 businesses and corporate professionals, magazine contributors and our subscribers to nominate companies & individuals based on factors such as quality of service, innovation, experience, sustainability and other areas.

Additionally, our research team has put forward a selection of firms which they felt are deserving of recognition.

Award winners will be featured in the Global Awards Winners Guide 2023/24, which will be distributed to businesses and professionals around the world."

'Modern Contemporary Art Gallery of the Year 2023 - Netherlands' ARTE DESIGNO Winnaar in the Benelux Enterprise Awards 2023

14 Sep 2023

Een onverwachte nominatie, geheel uit het niets, eindigde voor ARTE DESIGNO met een eervolle bekroning op ons werk als 'Modern Contemporary Art Gallery of the Year 2023 - the Netherlands' , winnaar in the Benelux Enterprise Awards 2023.

Ongelooflijk trots dat we met onze onconventionele werkwijze en kwaliteitsniveau op alle vlakken zo gewaardeerd zijn, zonder dat we überhaupt deel hebben genomen aan de 'competitie', hetgeen het nog meer bijzonder maakt.

Een team van 150 specialisten op allerlei vlak hebben als jury onze galeriewinkel benoemd tot 'Moderne kunstgalerie van hedendaagse kunst van het jaar 2023 in Nederland', een prachtige eretitel.

De nominatie van EU Business News is gebaseerd op hoge kwaliteitsniveaus van bedrijven van websites tot servicegerichtheid, gevarieerdheid van aanbod, recensies van klanten, social media gebruik enz. 

Wij bedanken het nominatie-team van EU Business News voor dit bijzondere en grote eerbewijs voor onze inzet, waarbij we inmiddels ruim 14 jaren met hart en ziel hebben gewerkt om een bijzonder plekje in deze wereld te creëren.

Dit is voor ons de onverwachte beloning dat het gelukt is en ons hart een klein sprongetje maakt ..!

We hopen het pad nog wat jaren te mogen vervolgen en heten u graag welkom op ons stekje Dorpstraat 98a te Heythuysen.

Interieurdesign in moderne vormgeving en van betaalbaar hoog kwaliteitsniveau !

28 Sep 2023

Interieurdesign in moderne abstracte vormgeving en van betaalbaar hoog kwaliteitsniveau vindt u al ruim 14 jaar bij ARTE DESIGNO House of Interiordesign te Heythuysen in Midden-Limburg, halverwege Weert en Roermond.

Onze interiordesign collectie biedt ruime keuze in moderne, abstracte wandkunst van metaal en glas, staande glaskunstwerken, waarvan prachtige unica en semi unica, van diverse kunstenaars uit buitenland en ook binnenland alsook unieke beelden van glas, metaal en brons.

Veel abstracte kunstobjecten bevatten bovendien de mooie, geliefde symboliek 'Verbondenheid, saamhorigheid', waardoor deze ook ideale relatiegeschenken zijn.

Sinds 7 jaar is de collectie moderne kunstwerken ook grotendeels te personaliseren, waardoor kunst ook als gedenkkunst voor diverse memorabele aangelegenheden kan worden toegepast. 

Denkt u hierbij aan afscheid, maar ook aan samenwonen, huwelijk, jubilea en pensionering.

Bent u op zoek naar mooi interieurdesign voor uw interieur, kijkt u op onze uitgebreide website waar u alle kunstwerken ziet staan die voorradig zijn.

Mocht u dus geïnteresseerd zijn in een of meerdere design werken, kunt u deze altijd vrijblijvend komen bekijken in de kunstgalerie en ons 'House of Interiordesign' en eventueel direct kopen en meenemen naar huis.

Indien u foto's meeneemt van het interieur alsook maten van de wanden e.d. kunnen wij u goed van dienst zijn met passend interieuradvies.

Wilt u er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen, maakt u dan vooraf een afspraak om op een van de dagen te komen dat wij op afspraak werken.

Kijkt u hiervoor op onze pagina openingstijden.

Wij staan graag voor klaar, ook op zondag! 

Grootste glaskunst collectie Zuid-Nederland in modern geblazen glas en fusing glas

25 Apr 2023

De grootste glaskunst collectie van Zuid-Nederland in modern mond geblazen glas alsmede fusing glas, met de grootste variëteit glasobjecten, vindt u al vele jaren in onze galerie ARTE DESIGNO te Heythuysen. 

Alle glaskunstwerken zijn met de hand gemaakt en hierdoor is elk kunstwerk van glas weer uniek. 

Het aanbod bestaat uit een grote collectie traditioneel, met de hand gemaakte en mond geblazen glaskunst van meerdere glaskunstenaars, die veelal in het buitenland wonen en werken.

De gerenommeerde glasstudio Ozzaro in Tsjechië is met vele moderne abstracte glasobjecten in hoogwaardig Boheems kristalglas ruim vertegenwoordigd. 

Prijzen van de moderne glaswerken variëren van klein tot groter. Al vanaf € 49,95 kunt u bij galerie ARTE DESIGNO een mooi kunstzinnig glasobject kopen, waardoor eenieder kan slagen.

Kleuren van de glaskunst variëren van mooie pasteltinten tot wat fellere kleuren. Bovendien zijn er prachtige geslepen glasobjecten te bewonderen.

Naast de hoogwaardig geblazen kunstwerken door meesterglasblazers hebben de glaswerken een extra bewerking gekregen van een meesterslijper, een belangrijke toegift in het abstracte glasdesign.

ARTE DESIGNO is gespecialiseerd in Ozzaro Glass Art met zijn vele subliem geslepen glaskunstwerken, een klasse apart in exclusief tijdloos design. 

Klikt u hier om naar de 1e pagina van deze exclusieve glaskunst collectie te gaan.

Glaswerken in fusing glas worden vertegenwoordigd door diverse glaskunstenaars uit Polen alsook Griekenland, waarbij iedere artiest weer werk maakt naar eigen visie, stijl en kleur.

Hierdoor is de glaskunst collectie zeer divers, uniek en kleurrijk te noemen in alle opzichten.

Komt u dus vrijblijvend eens een kijkje nemen in onze galerie te Heythuysen. We vinden het leuk als u komt ... een heerlijk kopje koffie of thee staat zo voor u klaar!

Graag tot ziens, ... ook op zondag bent u welkom op afspraak!

Artisan House Wall Art biedt stijlvolle kunst als tijdloos werk aan de muur

24 Oct 2022

Artisan House Wall Art biedt stijlvolle kunst als tijdloos werk aan de muur. Moderne abstracte kunstwerken van metaal in hoogwaardig design en materiaalgebruik behoren tot de uitgebreide kunst collectie van de Amerikaanse galerie, maar ook leuke figuratieve wandkunst van metaal verrast menigeen, die kunst wel weet te waarderen.

Inmiddels is Artisan House Wall Art wereldwijd bekend en voeren wij als enige galeriewinkel in Nederland al ruim 13 jaar een zeer grote collectie van doorgaans zo'n 50 verschillende kunstwerken voor aan de muur. WERKEN DIE BOVENDIEN OOK VOORRADIG ZIJN en u direct mee kunt nemen tijdens uw bezoek aan onze kunstgalerie.

Grote stijlvolle kunstobjecten waarmee men een statement maakt in het persoonlijke, maar ook niet te vergeten het zakelijk interieur.

Momenteel bieden wij een aantal kunstwerken voor de wand van Artisan House aan voor sterk gereduceerde prijzen, omdat wij ruimte moeten maken voor nieuwe toekomstige werken voor aan de muur.

Verder zijn er nog een aantal metalen kunstbeelden van C. Jeré by Artisan House die evenzo plaats moeten maken voor nieuwe beeldende kunst in staal.

Ook in deze kunst collectie vindt u momenteel leuke kortingen.

Benieuwd? Komt u gewoon maar eens gezellig binnenlopen op zaterdag middag of op alle andere dagen op afspraak.

Er zijn tenslotte een aantal eenmalige aanbiedingen waarbij geldt op = op, weg is pech!

Maak dus slim gebruik van deze mooie voordelen als u nog een mooi werk zoekt voor aan de muur binnenshuis of buitenshuis, want ook daarvoor zijn prachtige kunstwerken in de collectie.

De galerie van Artisan House Nederland ..., al ruim 13 jaar!

07 Nov 2022

ARTE DESIGNO is dé galerie van Artisan House Nederland en dit al voor ruim 13 jaar ...!

Dé grootste vertegenwoordigende partij met zo'n 50 á 60 verschillende metalen wandobjecten van C. Jére op voorraad.

De keuze is reuze ... en na deze gemaakt te hebben kunt u het wandobject dus ook meteen meenemen naar huis! ... Wel zo prettig dat u hier geen weken op hoeft te wachten.

Gezien onze expertisie in de binnenhuisarchitecteur kunnen wij u bovendien gericht deskundig advies geven, indien u dit nodig heeft.

Tip: Brengt u ten alle tijde foto's en evt. kleurstalen mee van uw interieur. Erg belangrijk (!) is om maten van wanden te nemen alsmede meubelen die ervoor staan, waar u een wandobject voor wilt aanschaffen. 

Op die wijze kunnen we u optimaal van dienst zijn.

Mocht er nog enige twijfel bestaan, kunnen we kijken of een proefplaatsing oplossing zou kunnen bieden.

Ook voor kleine December glascadeaus en jubileumgeschenken het juiste adres!

22 Oct 2022

Wist u ... dat u ook voor kleine December glascadeaus en jubileumgeschenken bij ons kunt slagen? 

Onze grote galerie collectie biedt veel betaalbare glasobjecten zoals unieke, op tradtionele wijze geblazen, glazen druppels in kristalglas, in diverse mooie vormen en kleuren.  

Maar ook fraaie waxinelichthouders in kleurrijk fusing glas van Eratini, kleine glazen vogeltjes, levensbomen ofwel gedenkbomen voor een speciale aangelegenheid.

En niet te vergeten unieke herinneringsartikelen in diverse kleuren en afmetingen met o.a. mooie glazen kleurrijke gedenklichtjes. 

Ook bieden wij een uitgebreide betaalbare collectie verbronsde beeldjes met de mooie herkenbare symboliek 'Verbondenheid' en 'Saamhorigheid', in allerlei verschillende designs op relatiegebied.

Niet alles staat op onze uitgebreide websites, dus we nodigen u hierbij uit vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze galerie.

Op zaterdag middag vanaf 13.00 uur kunt u zonder afspraak vooraf binnenlopen, alle andere dagen, ook op zondag middag, bent u welkom op afspraak!

Ons telefoonnummer is 0475-494500

Wandobjecten van C. Jere by Artisan House zijn kunstwerken voor het leven!

14 Jun 2021

De metalen wandobjecten van C. Jeré by Artisan House in abstracte en figuratieve vormgeving zijn ware kunstwerken voor het leven.

De Amerikaanse kunstgalerie maakt met zijn moderne wandkunst al bijna 12 jaar deel uit van ons grote aanbod. 

Vanaf 1 juni loopt u dus weer gewoon binnen op vrijdag- en zaterdagmiddag om onze kunstobjecten voor de wand vrijblijvend te komen kijken. 

Maar niet alleen de moderne wandobjecten van Artisan House maken een statement, ook onze bijzondere kunstobjecten in zeer hoogwaardige kwaliteit Boheems kristalglas en Pools fusing glas zijn uw aandacht waard.

Symbolisch gezien hebben wij een zeer grote collectie glaswerken, glazen beelden die 'Verbondenheid', saamhorigheid' tot uitdrukking brengen.

We zien u graag tegemoet in onze galerie!

Kunst kopen of bekijken, ook op zondag op afspraak!

14 May 2021

Om onze moderne kunstwerken te komen bekijken of om kunst te kopen kunt u ons ook op zondag namiddag op afspraak bezoeken tussen 13.00 en 17.00 uur.

Wij plannen graag 1 uur of eventueel langer nog voor u in, zodat u rustig uw keuze kunt maken uit ons grote kunst aanbod in glas en exclusieve metalen kunstobjecten voor de wand! 

Heeft u belangstelling, aarzelt u niet en kom gezellig even binnen lopen.

Onder het genot van een kopje koffie of thee adviseren wij u graag bij een eventuele aanschaf van een modern kunstwerk.

Tip: Neemt u foto's mee van de ruimte en maten van de wand waar het kunstwerk zou moeten komen hangen of staan!

Wij zien u graag tegemoet, ook op een van die dagen ...!

Benieuwd? ... U kunt alvast onze galerie voorraad bekijken op onze website!

'C. Jere by Artisan House' Wall Art bij ARTE DESIGNO, de specialist van Nederland!

05 Aug 2018

'C. Jeré by Artisan House' Wall Art, dé top van tijdloze, exclusieve metalen wandkunst, vindt u bij ons, ARTE DESIGNO in Heythuysen, Midden-Limburg, specialist van Nederland met de grootste collectie wandsculpturen, zo'n 50 á 60 verschillende kunstobjecten, op voorraad.

ARTE DESIGNO is al 9 jaar als eerste en enige galerie in Nederland, dé vertegenwoordigende speciaalzaak van Artisan House, erkend 'metaalbedrijf van de kunst' uit Amerika.

Een prachtige selectie siert de wanden, met ernaast nog een aantal metalen wandobjecten achter de schermen op voorraad.

Alle voorradige wandobjecten staan op de website van onze galerie en daarnaast kan men nog kiezen uit een groter assortiment wanddecoratie van Artisan House, hetgeen bestelbaar is uit een uitgebreide catalogus.

U ontvangt deskundig interieuradvies bij ARTE DESIGNO van een voormalig interieurontwerpster betreffende het wandsculptuur dat bij u het mooist uit zal komen voor de beoogde plek.

Alle reden dus om naar Heythuysen te reizen met interieurfoto's, afmetingen en evt. kleurenstalen van wanden, meubilair e.d.

Want op díe wijze kunnen we u het beste advies geven en staan we u graag terzijde!

 

 

Wandkunst van C. Jere by Artisan House ..., Grand Gallery in The Netherlands!

31 May 2020

De wandkunst van C. Jeré by Artisan House maakt al bijna 11 jaar deel uit van onze grote kunst collectie, waarbij we nog altijd dé toonaangevende 'Grand Gallery' in The Netherlands zijn, met de grootste collectie metalen wandsculpturen uit de VS. 

Alle 3D kunstobjecten voor de wand van kunstgalerie en erkend 'metaalbedrijf van de kunst' genaamd Artisan House, die op onze website worden gepresenteerd, zijn bovendien voorradig en in de galeriewinkel te aanschouwen en voor verkoop beschikbaar, tenzij anders bij de foto vermeld op de inmiddels 5 webpagina's tellende grote kunst collectie voor de muur.

Indien u al langer op zoek bent naar speciale wandkunst van metaal met een prachtig 3D effect nodigen wij u hierbij graag uit om eens een kijkje te komen nemen en uw keuze te maken uit zo'n 40 prachtige metalen wandobjecten, waarvan de een nog een grotere klasse uitstraalt dan de ander. 

Maakt u hiervoor een afspraak, zodat u in alle rust alles kunt bekijken en wij u terzijde kunnen staan met goed deskundig interieuradvies door onze achtergrond als interieurontwerper ofwel binnenhuisarchitecte.

Neemt u foto's, kleurstalen en afmetingen van wanden, meubels e.d. mee, zodat wij u gericht advies kunnen geven! 

Dan garanderen wij u een tijdloos woongenot, met veelal grote abstracte wandsculpturen, waarmee u een groot statement maakt ...! 

Metalen wandkunst op zijn best ..., dát is de collectie C. Jeré by Artisan House !

Wandobject van C. Jere - Artisan House, het 'metaalbedrijf van de kunst'.

12 Oct 2017

Een aankoop van een metalen wandobject van C. Jeré - Artisan House 'hét metaalbedrijf van de kunst' is een aankoop voor het leven en een goede investering, die waardevast is.

Zo'n negental designers, met elk hun expertisie en visie op kunst en materiaalgebruik, ontwerpen voor Artisan House een hoogwaardige collectie metalen wandobjecten, hetgeen resulteert in een zeer gevarieerde kunstcollectie, die geliefd is door jong en oud.

De eerste wanditems uit de collectie van C. Jeré zijn zelfs ware collectors items, waar grote bedragen voor worden neergeteld door verwoede verzamelaars alsmede liefhebbers van de metaalkunst.

Met trots presenteren wij nog altijd de grootste collectie metalen wandobjecten van Artisan House in de Benelux, waarmee we menig interieur de afgelopen 8 jaar verfraaid hebben.

Inmiddels zijn er zo'n 50 verschillende wandsculpturen op voorraad, die meteen gekocht kunnen worden. Deze staan allemaal op onze website vermeld, die geheel up-to-date is.

Bent u op zoek naar een wandobject van formaat, in prachtige vormgeving, voor woonruimte, kantoor of andere bedrijfsinstelling, neemt u dan alvast een kijkje op https://www.artedesigno.nl/kunst/wandobjecten/artisan-house/

 

'Klein Ootmarsum' in Heythuysen - Midden-Limburg

26 Jun 2017

Annemiek Punt, Ton Schulten, Frans Houben ..... om slechts enkele namen te noemen, die kunstdorp Ootmarsum bekend en groots maken .....

Een beetje kunstliefhebber smult van de prachtige kunstwerken van deze grootmeesters alsmede van diverse kunstenaars, die Ootmarsum rijk is .....

Met gepaste trots kunnen we u mededelen dat kunstminnend publiek steeds vaker naar Heythuysen toe reist en ons prijst voor de grote, uiteenlopende, hoogwaardige collectie glaskunst, wandobjecten en gedenkobjecten.

Er wordt zelfs gesproken over een 'Klein Ootmarsum' in Heythuysen .....

Onze collectie met grote diversiteit van verschillende (glas-)ateliers uit binnen- en buitenland acht men bovendien ook nog betaalbaar ..... een prettige bijkomstigheid!

Het verheugt ons dat we inmiddels voor een grotere groep mensen iets kunnen betekenen, van kunstobject tot kunstzinnig gedenkobject.

Onze kunstenaars o.a. Ellen Janssen, Efrosini met Eratini en Ozzaro behoren tot de absolute top in de glaskunsten.

Binnenkort voegen we nog enkele glaskunstenaars toe aan onze uitgebreide collectie ..... 

Mogen we u dus ook begroeten in onze galeriewinkel .....?

Komt u ook naar 'Klein Ootmarsum' ..... of zoals van oudsher Heythuysen wordt genoemd 'Klein Parijs', met nog diverse karakteristieke pandjes ....., te midden in een bosrijke omgeving en prachtig natuurgebied met de Maasplassen dichtbij?

Echt even genieten ..... een dagje uit in het Bourgondische Limburg .....!

 

 

 

Glasobjecten van Ozzaro, subliem vormgegeven en meesterlijk geslepen!

22 Mar 2017

Onze collectie glasobjecten is inmiddels uitgebreid met een afdeling glaskunst van het hoogste niveau.

Het betreft prachtig vormgegeven glasobjecten, in harmonieus kleurgebruik, die vervolgens meesterlijk geslepen zijn, in een formaat, ideaal te plaatsen op een sokkel, maar ook op een dressoir.

Menigeen heeft al staan genieten van de meesterlijke glaskunst van glasstudio Ozzaro in zeer hoogwaardige kwaliteit glas, die bovendien verhoudingsgewijs ook nog betaalbaar is.

Wij nodigen u hierbij uit om een kijkje te komen nemen naar deze sublieme glassculpturen.

Wilt u alvast een voorproefje, kijkt u dan op onze website onder Glaskunst - Ozzaro glasstudio.

Nieuwe website 'ARTE MEMORIA'- Kunstzinnige gedenkobjecten en urnen

27 Apr 2016

Sinds kort hebben wij een nieuwe afdeling kunstzinnige gedenkobjecten en urnen met ruime keuze uit kleine en grote kunstobjecten met opbergreservoir, in glaskunst maar ook in beeldende kunst in brons/tin.

Onze 'kleurrijke' gedenkcollectie is gericht op volwassenen, kinderen, evenzo het ongeboren kind alsook huisdieren en onderscheidt zich met 'hemelsbreed' verschil van het veelal sobere gedenkaanbod in het algemeen.

De uiteenlopende vormgeving door diverse kunstenaars alsook het kleurgebruik en invulling naar persoonlijke wensen, biedt een ieder de gelegenheid een 'passend' gedenkobject of gedenk-urn aan te schaffen, hetgeen toch enigszins steun biedt tijdens het rouwproces.

Wij hopen met deze nieuwe afdeling een lichtpuntje te zijn voor velen die hierin zoekende zijn en zijn ook geopend op afspraak, voor diegenen die liever buiten de 'normale' openingstijden willen komen.

Onze nieuwe afdeling is gesitueerd in een aparte ruimte, grenzend aan de tuin, waardoor er hoedanook wat meer rust geboden wordt tijdens uw bezoek. Ook nemen we graag de tijd voor u.

Wij hebben voor de nieuwe gedenkafdeling een aparte website, te bezoeken op http://www.artememoria.nl , waarop onze collectie gedenkobjecten en urnen te zien zijn, zodat u al een goede indruk heeft van wat we te bieden hebben. 

Nieuwe afdeling - kunstzinnige gedenkobjecten & urnen - 'ARTE MEMORIA'

16 Nov 2015

In het verlengde van onze afdeling glaskunst hebben wij vanaf nu de basis gelegd voor de nieuwe afdeling 'kunstzinnige gedenkobjecten en urnen', genaamd 'ARTE MEMORIA'. 

Steeds vaker kregen we vraag naar items om persoonlijke verliezen van dierbaren beter een plekje te kunnen geven. Kleine items voor een gedenkaltaartje in huis of bijv. kleurrijke grotere urnen, passend bij een kleurrijk persoon, die overleden was. Maar ook zelfs voor geliefde huisdieren, die overleden waren.

Om hierin wat te kunnen betekenen voor mensen, hierin wat steun te kunnen bieden, zijn wij op zoek gegaan naar mogelijkheden met bestaande glaskunstenaars alsmede enkele nieuwe, die ons inziens, mooie verrassende items maken, die u hier zo kunt komen kopen, maar ook deels objecten, die geheel naar uw persoonlijke wensen worden gemaakt.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u, indien u wenst, hiervoor op afspraak terecht buiten de reguliere openingstijden om. Voor deze openingstijden verwijzen wij u evenzo naar 'openingstijden' op deze website.

Grootste collectie wandobjecten / -kunst van Zuid-Nederland !

23 Nov 2014

Verrassend, kunstzinnig en veelzijdig zijn de trefwoorden voor onze prachtige en inmiddels grote collectie wandkunst, naast glaskunst onze specialisatie en passie, voor u de meest fantastische items in onze collectie op te nemen, voor uw moderne, klassieke of landelijke interieur, voor elk wat wils.

Artisan House biedt een prachtig scala aan metalen wandobjecten van formaat, wandvullend, maar evenwel ruimtelijk werkend door veelal een open structuur, grotendeels voor binnen, maar ook voor buiten.

 

Jere collectie wandobjecten van ARTISAN HOUSE uitgebreider

12 Feb 2014

Sinds afgelopen week hebben wij een uitgebreidere collectie wandobjecten van Artisan House op voorraad. Prachtige wandsculpturen van metaal in warme kleuren zoals koper en brons, soms verrassend gecombineerd met koelere metaalsoorten zoals rvs, aluminium of chroom met div. oppervlaktebehandelingen en/of kleurgebruik, in uiteenlopende vormgeving voor modern of klassiek interieur. 

Deelname aan RTL 4 "LifestyleXperienceplus" en SBS 6 "Lekker Leuk Leven"

01 Nov 2013

Op zondag 3 november is ARTE DESIGNO te zien in het programma "Lekker Leuk Leven" van SBS6 en op zaterdag 9 november zijn wij eveneens te zien in het programma LifestyleXperienceplus van RTL4.

WIJ ZIJN TOPADRES GEWORDEN VAN ELLE DECORATION.

10 Feb 2013
Om dit met u te vieren ontvangt u bij een aankoop vanaf 75,00 Euro
gratis de nieuwste editie van het bekende woon-en lifestylemagazine,
zolang de voorraad strekt.
Max. 1 per klant.