Kunst

Kunstobjecten van glas, metaal en brons 

Onze collectie bestaat uit fraaie kunstobjecten van glas, metaal en brons in diverse prijsklassen in hoogwaardige kwaliteit.

Ons motto is tenslotte:"Iedereen heeft recht op woongenot".

Kunst is een relatief begrip.

Mooie kunst hoeft ook niet per definitie erg duur te zijn, als het maar een gevoelige snaar raakt ..., iemand beroerd of zelfs ontroerd ...! 

Dan is het beoogde doel bereikt voor de kunstenaar én voor ons ...!

Bijzonder, betaalbaar, voor elk wat wils ...

Voor kunstbegrippen is onze collectie merendeels betaalbaar tot zeer betaalbaar.

We streven hier naar, alsmede naar een bijzondere collectie in diverse interieurstijlen, voor jong en oud, in de persoonlijke als ook zakelijke relatiesfeer.

Onze collectie bevat unica in diverse prijsstellingen, maar ook kunstobjecten, waarvan meerdere exemplaren, op bestelling, geheel met de hand worden vervaardigd.

Hierdoor zijn er natuurlijk ook verschillen, waardoor u in feite toch ook weer een unicum heeft, die we onder de noemer semi-unica plaatsen.

Glaskunst - groot(s) aanbod in fusing en geblazen glas

Inmiddels is onze collectie glaskunst, die ongeveer 80% van ons totale assortiment uitmaakt, uitgegroeid naar de mooiste en grootste collectie glaskunst van Zuid-Nederland, waarvan u items kunt aanschouwen vanuit 25 verschillende ateliers, met nog meer kunstenaars, in uiteenlopende vormgeving, kleurgebruik en glastechnieken.

Een oogstrelende collectie, waaruit u een keuze kunt maken uit zeer exclusieve glasobjecten, waaronder glaskunst van meesterglasblazer Cor Schellen uit Leerdam en Ozzaro glasstudio uit Tsjechië, maar ook uit een zeer betaalbare collectie glaskunst, zoals Loranto en Vetro glaskunstwerken. 'Voor elk wat wils' is tenslotte onze doelstelling.

Van bepaalde glaskunstenaars kunnen zelfs de prachtige werken buiten worden geplaatst zoals van Gerardo Cardinale.

Voor een impressie verwijzen wij u naar onze uitgebreide rubriek 'Glaskunst'.

Wandobjecten - van metaal en glas, ruimtelijk en verrassend

Verder bestaat onze kunstcollectie uit een groot(s) aanbod metalen wandobjecten van Artisan House in verrassende designs, zeer ruimtelijk werkend, doordat ze open zijn qua vormgeving en de wand deels zichtbaar blijft. Kleurgebruik en vormen zijn zeer uiteenlopend, van abstract naar figuratief, waardoor voor elk soort interieur een passend object te plaatsen is.

Alle metalen kunstobjecten voor de wand zijn gesigneerd, voorzien van certificaat en in beperkte oplage leverbaar. Een ideale optie om balans te brengen in uw interieur, naast de schilderijen, die de wanden in het geheel bedekken. 

Onze glaskunst voor de wand bestaat uit unica van kunstenaars uit binnen- en buitenland, eveneens voorzien van signatuur. De glazen wandobjecten zijn ook mooie eyecatchers voor buiten.

Voor een impressie verwijzen wij u naar onze rubriek 'Wandobjecten'.

Beeldende kunst - metalen/bronzen beelden voor huis en tuin

Onze collectie beeldende kunst bestaat uit grote vrijstaande vloerobjecten van metaal en brons, maar ook uit kleinere bronzen kunstobjecten, op of zonder een natuurstenen sokkel.

Diverse grote metalen vloerobjecten van Artisan House alsmede de bronzen sculpturen kunnen ook buiten worden geplaatst.

Afhankelijk van de beoogde ruimte kunt u uw keuze maken uit fantastische eyecatchers voor huis en tuin, waar u een statement mee maakt en die nooit zullen vervelen door de tijdloze veelal abstracte vormgeving.

Voor een impressie verwijzen wij u naar onze rubriek 'Beeldende kunst'.

Kunstenaars uit binnen- en buitenland

Onze kunstcollectie bestaat uit kunst van diverse gerenommeerde kunstenaars uit binnen- en buitenland. Ieder met een eigenheid aan stijl, veelal zeer kleurrijk in een abstracte vormgeving en hierdoor tijdloos en ware blikvangers voor uw interieur. Zichtbaar met hart en ziel gemaakt ….

Wij nodigen u hierbij dus graag uit vrijblijvend een kijkje te komen nemen! Neemt u alvast een voorproefje en gaat u naar onze rubriek 'Kunst'.

Kunstzinnige gedenkobjecten en urnen

Onze kunstzinnige collectie gedenkobjecten en urnen onder de noemer 'ARTE MEMORIA' is een prachtige aanvulling en verlengstuk geworden van de bestaande kunstcollectie.

We hebben onze kunstenaars bereid gevonden toepasselijke kunstobjecten te ontwerpen voor die wereld. Kunstobjecten met reservoirs, waar je geenszins een urn in herkend, waardoor ze naast een waardevolle betekenis ook van betekenisvolle waarde zijn voor het interieur.

De ruime collectie bevat mooie, veelal kleurrijke glasobjecten voor as of andere dierbare herinneringen, die op passende wijze integreren in elk interieur, waardoor het goed zal voelen en het verwerkingsproces kan bespoedigen.

Alle gedenkobjecten en urnen zijn gemaakt van glas met bronzen accenten of natuurstenen sokkels alsmede andere hoogwaardige materialen.

Voor een impressie verwijzen wij u naar onze rubriek 'gedenkobjecten en urnen' ofwel naar onze website ARTE MEMORIA