Kunst & design 

Kunstobjecten van glas, brons, metaal, rvs, aluminium en koper

Onze collectie kunst & design bestaat uit kleine en grote kunstobjecten van glas, brons en metaal zoals rvs, aluminium en koper in diverse prijsklassen.

We streven hierbij ten alle tijde naar 'design van de bovenste plank', in topkwaliteit. Ons motto is tenslotte:"Iedereen heeft recht op woongenot".

Kunst is een relatief begrip. Mooie kunst hoeft per definitie ook niet erg duur te zijn, als het maar een gevoelige snaar raakt, iemand beroerd of zelfs ontroerd! 

Dan is het beoogde doel bereikt voor de kunstenaar én voor ons ...!

Bijzondere en betaalbare kunst, voor elk wat wils ...

Voor kunstbegrippen is onze kunstcollectie merendeels betaalbaar tot zeer betaalbaar.

We streven hier naar, alsmede naar een bijzondere collectie kunstobjecten in diverse interieurstijlen, voor jong en oud, in de persoonlijke alsook zakelijke relatiesfeer.

Onze kunstcollectie bevat unica in diverse prijsstellingen, maar ook kunstobjecten, waarvan meerdere exemplaren, op bestelling, geheel met de hand worden vervaardigd.

Hierdoor zijn er natuurlijk ook verschillen, waardoor u in feite toch ook weer een unicum heeft, die we onder de noemer semi-unica plaatsen.

Glaskunst - glazen beelden, glassculpturen, vazen en schalen

Inmiddels is onze collectie glaskunst, die ongeveer 80% van ons totale kunstaanbod uitmaakt, uitgegroeid naar de mooiste en grootste collectie glaskunst van Zuid-Nederland, waarvan u glasobjecten  kunt aanschouwen vanuit 25 verschillende glasateliers, met nog meer glaskunstenaars, in uiteenlopende vormgeving, kleurgebruik en glastechnieken.

Een oogstrelende unieke glaskunst-collectie, waaruit u een keuze kunt maken uit exclusieve glasobjecten, groot of klein, abstract of figuratief, waaronder Eratini uit Griekenland en Ozzaro glasstudio uit Tsjechië, maar ook uit een zeer betaalbare collectie glaskunstwerken, zoals Loranto, Vetro en ook Ozzaro glaskunst. 'Voor elk wat wils' is tenslotte onze doelstelling.

Van bepaalde glaskunstenaars kunnen zelfs de prachtige glazen kunstwerken buiten worden geplaatst zoals van Gerardo Cardinale en Ellen Janssen.

Voor een impressie verwijzen wij u naar onze uitgebreide rubriek 'Glaskunst'.

Exclusieve 3D wanddecoratie van metaal, rvs, koper en glas

Verder bestaat onze kunstcollectie uit een groot(s) aanbod exclusieve 3D wanddecoratie van C. Jeré by Artisan House in verrassende designs. Veelal grote wandsculpturen van koper, rvs en aluminium, zeer ruimtelijk werkend, doordat ze open zijn qua vormgeving en de wand deels zichtbaar blijft. Kleurgebruik en vormen zijn zeer uiteenlopend, van abstract naar figuratief, waardoor voor elk soort interieur een passend wandsculptuur te plaatsen is.

Alle metalen kunstobjecten voor de wand van C. Jeré by Artisan House zijn gesigneerd, voorzien van certificaat en in beperkte oplage leverbaar. Een ideale optie om balans te brengen in uw interieur, naast de schilderijen, die de wanden in het geheel bedekken. 

Onze glaskunst voor de wand bestaat uit unica van glaskunstenaars uit binnen- en buitenland, eveneens voorzien van signatuur. De glazen wanddecoratie is deels ook geschikt voor buiten en prachtige eyecatchers voor tuin en terras.

Voor een impressie verwijzen wij u naar onze rubriek 'Wandobjecten'.

Beeldende kunst - metalen / bronzen beelden voor huis en tuin

Onze collectie beeldende kunst bestaat uit grote vrijstaande beelden van metaal, brons en glas, maar ook uit kleine bronzen beelden, op of zonder een natuurstenen sokkel, voor huis én tuin.

Een ruime collectie 'bronzen' beeldjes d.w.z. verbronsd, brons op een basis van tin, zijn derhalve alleen geschikt voor binnen. De beeldjes met bronzen optiek zijn van hoge kwaliteit. De symboliek 'verbondenheid' is prachtig uitgebeeld in vele varianten. 

C. Jeré by Artisan House biedt mooie moderne metalen beelden voor binnen en buiten. Denkt u hierbij aan abstracte beelden van metaal, zoals rvs, maar ook bijv. sculpturen met meerdere vogels in andere metaalsoorten en diverse bewerkingen. Bepaalde sculpturen hebben een windvang en draaien mee met de wind. Vastzetten op een enigszins beschutte plek is derhalve gwenst.

Afhankelijk van de beoogde ruimte kunt u uw keuze maken uit fantastische metalen en bronzen sculpturen voor huis en tuin, waar u een statement mee maakt en die nooit zullen vervelen door de tijdloze veelal abstracte vormgeving.

Voor een impressie verwijzen wij u naar onze rubriek 'Beeldende kunst'.

Kunstenaars uit binnen- en buitenland

Onze kunstcollectie bestaat uit kunst van diverse gerenommeerde kunstenaars uit binnen- en buitenland. Ieder met een eigenheid aan stijl, veelal zeer kleurrijk in een abstracte vormgeving en hierdoor tijdloos en ware blikvangers voor uw interieur. Zichtbaar met hart en ziel gemaakt ….

Wij nodigen u hierbij dus graag uit vrijblijvend een kijkje te komen nemen! Neemt u alvast een voorproefje en gaat u naar onze rubriek 'Kunst'.

Kunstzinnige gedenkobjecten en urnen van glas en brons

Onze kunstzinnige collectie gedenkobjecten en urnen van glas en brons, onder de noemer 'ARTE MEMORIA', is een prachtige aanvulling en verlengstuk geworden van de bestaande kunstcollectie.

We hebben onze kunstenaars bereid gevonden toepasselijke kunstobjecten te ontwerpen voor die wereld. Kunstobjecten met reservoirs, waar je geenszins een urn in herkend, waardoor ze naast een waardevolle betekenis ook van betekenisvolle waarde zijn voor het interieur.

De ruime gedenkkunst-collectie bevat mooie, veelal kleurrijke glasobjecten voor as of andere dierbare herinneringen, die op passende wijze integreren in elk interieur, waardoor het goed zal voelen en het verwerkingsproces kan bespoedigen. En noemenswaardige asbeelden van brons die 'verbondenheid' symboliseren. Hierbij kunt u kiezen uit een mini-urn, grote en kleine urn.

Alle gedenkobjecten en urnen zijn gemaakt van glas met bronzen accenten of natuurstenen sokkels alsmede andere hoogwaardige materialen.

Voor een impressie verwijzen wij u naar onze rubriek 'gedenkobjecten en urnen' ofwel naar onze website ARTE MEMORIA