Beeldende kunst en bronzen beelden

ARTE DESIGNO - Beeldende kunst en bronzen beelden 

Onze collectie 'Beeldende kunst en bronzen beelden' bestaat uit grote vrijstaande metalen beelden, maar ook uit kleinere beelden van brons of metaal en is voor het merendeel erg betaalbaar voor zijn uitmuntende kwaliteit. Tevens vindt u bij ons een ruime keuze aan kunstzinnige beelden van glas in abstracte vorm, maar ook relatiesculpturen die 'spreken' en hierdoor erg aanspreken.

Vrijstaande metalen vloerobjecten voor binnen én buiten

De grote vrijstaande vloerobjecten zijn van Artisan House, een vermaarde Amerikaanse gallery, waarvan eveneens onze uitgebreide collectie metalen wandobjecten. Diverse sculpturen zijn eveneens geschikt voor plaatsing buiten, ware blikvangers voor in uw tuin.

De vormgeving van de beeldende kunst is voornamelijk abstract, in uiteenlopend materiaalgebruik en finishing. Ook zijn er kleinere tafelmodellen, abstracte sculpturen die overigens alleen geschikt zijn voor binnen. 

Voor een impressie van de metalen beelden van Artisan House 

Bronzen beelden in moderne en klassieke vormgeving

In de collectie bronzen beelden van Erik Willems zijn de items vrijstaand, op losse sokkel of al op een natuurstenen sokkel gemonteerd.

Alle bronzen beelden kunnen eveneens in de tuin geplaatst.

Deze zullen in de loop van de tijd wat matter gaan worden of wat groenachtiger door een natuurlijk oxidatieproces en worden volgens kenners alleen maar mooier door de tijd heen.

Deze beeldende kunst collectie van Erik Willems is voornamelijk abstract met deels werken in klassieke vormgeving.

Voor een impressie van de bronzen beelden van Erik Willems

Relatiesculpturen e.a. beeldende kunst in glas van Eratini

Onze collectie relatiesculpturen en andere beelden in glas van Eratini zijn in diverse groottes verkrijgbaar en prachtige geliefde eyecatchers in vele interieurs, voor jong en oud.
 
Door het uiteenlopend kleurgebruik, veelal in warme tinten, zijn deze namelijk uitermate geschikt voor modern en klassiek interieur. 
 
Ze zijn ideaal voor het raam doordat ze smalle voetjes bevatten en hierdoor op bijna elke vensterbank een plekje kunnen krijgen.
 
De symboliek is alleszeggend en de glazen beelden zijn dan ook, behalve voor u zelf, mooie cadeaus voor een ander bij diverse gelegenheden zoals huwelijken, jubilea, met pensioen gaan, aftreden, verhuizen enz. 
 

Beeldende kunst in geblazen glas 

Naast de beeldende kunst in fusing glas hebben wij ook mooie beelden in geblazen glas. Hiervoor verwijzen wij u naar onze uitgebreide rubriek 'glaskunst'.

Beeldende kunst in keramiek 

Ons aanbod bevat af en toe een kleine collectie van keramiek. Afhankelijk van hetgeen op ons pad komt, waarvan we denken dat men het mooi vindt ....

Pontikis maakt mooie eyecatchers voor modern en klassiek interieur.