Exclusieve wandkunst in rvs, koper, metaal en glas van o.a. Jeré by Artisan House

ARTE DESIGNO is dé nr. 1 Art Gallery van Artisan House Nederland. Dé vertegenwoordigende grootste partij van de prachtige C. Jeré exclusieve wandkunst van metaal, met inmiddels doorlopend zo'n 50 á 60 verschillende wandobjecten op voorraad en dat al voor bijna 11 jaar, als eerste in Nederland. En daar zijn we trots op!

Bovendien bevat de grote collectie kunstobjecten voor aan de wand evenzo diverse mooie kunstwerken van glas, waardoor we een van de grootste galerie collecties exclusieve wandobjecten van Nederland presenteren, voor het moderne, klassieke of landelijke interieur.

Onze uiteenlopende collectie glaskunst voor aan de muur bevat evenzo kunstobjecten in diverse prijsklassen, waardoor voor nagenoeg iedereen wel een betaalbaar kunstobject aan te schaffen is.

Onze wandobjecten van metaal en glas zijn beschikbaar in uiteenlopende vormen en formaten en kunnen zowel figuratief als abstract zijn.

Abstracte en figuratieve metalen kunstwerken voor de wand

Artisan House

Vol enthousiame presenteren wij vele metalen kunstwerken voor de wand van de in 1964 opgerichte Amerikaanse Gallery Artisan House. Artisan House biedt onder de noemer C. Jeré, de samengestelde naam van de oprichters destijds, dan ook een prachtig scala aan metalen 3D wandobjecten van formaat. Wandvullend, maar met een ruimtelijke werking door veelal een open structuur. Grotendeels voor binnen, maar ook voor buiten zijn bepaalde wandobjecten zeer geschikt.

De met de hand vervaardigde kunstobjecten voor aan de wand bestaan uit hoogwaardige metaalsoorten zoals brons, koper, messing, staal, aluminium en chroom. Elk wandsculptuur is copyrighted en wordt voorzien van een certificaat. De metalen wandobjecten variëren in breedte van 86cm tot 183cm en in hoogte van 40cm tot 147cm.

Bekijk de metalen kunstwerken voor de wand van C. Jeré by Artisan House

Unieke glaskunst voor de muur

Katarzyna Karbownik 

Ook voor glaskunst voor aan de muur kunt u bij ons terecht. Zo hebben we een aantal bijzondere glasobjecten in onze collectie die gemaakt zijn door de Poolse glaskunstenares Katarzyna Karbownik, die op geheel eigen wijze 'Verbondenheid' verbeelden, hierbij gebruik makend van primaire en secundaire kleuren in combinatie met gravures in het glas.

Bekijk de glaskunstwerken voor de muur van Katarzyna Karbownik

Monika Rubaniuk

Maar ook Monika Rubaniuk is vertegenwoordigd met kleurrijke kunstwerken van glas voor aan de wand. Al deze kleurrijke wandobjecten zijn gemaakt met behulp van de glasfusing techniek en zijn te bestellen in diverse formaten. 

Bekijk de kunstwerken voor de wand van gekleurd glas van Monika Rubaniuk

Eratini

Eratini heeft bijzondere glaskunstwerken, die staand én aan de wand geplaatst kunnen worden, door een ophangsysteem en doordat de voetjes van bepaade glasobjecten verwijderd kunnen worden, waardoor een dubbele functie mogelijk wordt gemaakt. Een verrassende toegevoegde waarde om van plek te kunnen variëren. Tevens biedt ze een leuke collectie wandklokjes en andere kleine lieflijke wandobjecten in moderne vormgeving met huisjes.

Bekijk de bijzondere glaskunstwerken voor de wand van Eratini

Gerardo Cardinale 

Glasblazer Gerardo Cardinale maakt naast staande glasobjecten ook prachtige glaskunst voor aan de muur. De veelal abstracte vormen laten de verbeelding de vrije loop wat het zou kunnen zijn ... Inmiddels met vele jaren ervaring overtreft de glaskunstenaar zich nog telkens weer in creativiteit qua techniek, vormgeving en kleurgebruik en weet hij met passie zijn publiek te boeien.
 

Wandobjecten van andere materialen o.a. keramiek, jute enz.

Naast onze wisselende collecties wandobjecten in metaal en glas van onze kunstenaars, waar wij al lange tijd mee samenwerken, bieden wij zo af en toe een kleine collectie aparte kunstobjecten voor aan de muur in andere materiaalsoorten zoals bijv. keramiek of keramiek met jute om maar iets te noemen.

Meestal geheel afwijkend van hetgeen u van ons gewend bent, maar ten alle tijde wel bijzonder!

George Pontikis

Op dit moment hebben wij eenmalig enkele wandsculpturen in keramiek van de Griekse kunstenaar George Pontikis. Het betreft de zog. 'Aqua'lijn, in blauw- en zandtinten, refererend naar zee en strand, het maritieme leven.

Bekijk de exclusieve wandobjecten van keramiek van George Pontikis