Klik op foto voor informatie
  • Hand beschilderd 3D metalen wandobject met symboliek verbondenheid 'Allen komen we te samen ...', staand voor 'bijzondere en grootse bijeenkomsten met grote saamhorigheid', met signatuur en certificaat BxHxD 130x48x9 cm € 699,-
  • 'Verbondenheid ... met alle paden, die u samen bewandelde ...', wandobject in rvs met koper, met signatuur en certificaat BxHxD 130x91x8 cm € 1259,-
  • Gedenkobject mat metaal - 'Vogels' HxBxD 118x55x13 cm € 669,- (mogelijkheid loskoppeling 1 vogel)
  • Metalen wandsculptuur vleugel, staand voor 'Vrijheid en blijdschap op hoger niveau ...' 
hand beschilderd, met signatuur en certificaat
BxHxD 146x102x9 cm € 1999,- nu € 1699,-
  • Wandobject 'Winterse bomen' in lichte tinten, staat voor 'verstilling, rust, vrede en overpeinzing...', met signatuur en certificaat BxHxD 137x104x10 cm € 769,-
  • Wandsculptuur 'Samen ...' met scholende vogels, uitgevoerd in zachte natuurtinten en groots 3D effect, met signatuur en certificaat BxHxD 152x75x23 cm € 1069,-


Klik foto voor een vergroting

 

Gedenktekens van brons, glas en andere materialen 

Als galeriewinkel bevat onze ruime collectie ook grotere kunstobjecten, die uitermate geschikt zijn als gedenkteken. 

Hierbij kunt u kiezen uit een gedenkteken voor een gedenkplek binnen en buiten, maar ook gedenkobjecten voor alleen binnen. Dit is afhankelijk van de materiaalsoort, waarvan het kunstobject gemaakt is.

Gedenkobjecten voor binnen én buiten

Onze bronzen beelden op natuurstenen sokkel zijn geschikt voor plaatsing in huis en tuin. Deze bevatten geen asreservoir en zijn bedoeld als fraai gedenkobject, een toevoeging op een beoogd gedenkplekje.

Sommige kunstobjecten bevatten echter wel de mogelijkheid zelf nog een asreservoir te creëren.

Ook hebben we prachtige glasobjecten met natuurstenen voet voor een gedenkplek buiten. De glasobjecten zijn op zo'n hoge temperatuur gemaakt dat ze zelfs buiten tegen een stootje kunnen.

Wel verdient het aanbeveling deze op een enigszins beschutte plek te plaatsen ofwel vast te zetten op een stevige ondergrond.

Kunstobject als gedenkteken binnenshuis

Als gedenkteken voor binnenshuis bieden we legio mogelijkheden, waarbij u zelfs, naast eerder genoemde, nog ruime keuze heeft uit de meest prachtige kunstobjecten in uiteenlopende vormgeving en materiaalgebruik. 

Denkt u hierbij aan 3D kunstobjecten voor aan de wand van metaal, koper, rvs, chroom, handbeschilderd of anderszins, maar ook staande objecten.

Hieruit kunt u weer een keuze maken uit abstracte kunstobjecten, maar ook figuratieve kunst zoals bomen, vlinders en vogels zijn met hun relevante symboliek een mooie optie.

Een heel speciaal gedenkobject ...

Diverse 3D wandobjecten bieden eventueel de mogelijkheid om mini asreservoirtjes aan achterzijde te bevestigen, waardoor deze kunstzinnige gedenkobjecten wel een heel speciaal gedenkobject worden aan de wand ...

Denkt u met name hierbij aan de vogels (Gathering), de koperen boom (Acacia) en de vlinders (Butterfly), maar er zijn nog diverse opties meer.