Klik op foto voor informatie
  • Urn glas 'Verbondenheid' - HxBxD 42x40x12 cm € 689,- / 35x33x13 cm € 549,- / 32x30x13 cm € 449,-
  • Rvs urn roos voor binnen/buiten - gepoedercoat, hoogwaardige finishing - 3,5 liter HxBxD 28x48x48 cm € 1399,-
  • Exclusieve glazen urn - symboliek 'Verbondenheid' met 2 ringen die eenheid vormen HxBxD 35x33x13 cm € 549,-
  • Urn roos groot in cortenstaal - inhoud 3,5 liter - HxBxD 26x42x42 cm op zuil HxBxD 100x25x25 cm € 1949,-
  • Moderne urn in glas voor deelse asbewaring - HxBxD 42x40x13 cm € 689,- / 35x33x13 cm € 549,-
  • Voor onze gehele grote collectie urnen kunt u verder kijken op https://www.artememoria.nl

Klik foto voor een vergroting

 

Bijzondere glazen (duo-)urnen met bronzen accenten

Onze collectie grotere glazen urnen met bronzen of inox accenten, is, in tegenstelling tot het reguliere aanbod, 'kleurrijk' in alle opzichten. 

Een kunstzinnig gedenkobject en/of urn, waar ú zich in kan vinden en u zich comfortabel bij voelt, passend bij uw dierbare overledene alsmede integrerend in uw interieur, dát is tenslotte onze doelstelling.

Bij een bijzonder en uniek mens, kleurrijk en vrolijk gestemd tijdens de levensfase, past na overlijden een bijzondere, kleurrijke urn tenslotte toch veel beter dan een sober uitgevoerd exemplaar. 

Een kleurrijk gedenkobject voelt bovendien gewoonweg ook beter in het interieur dan een donkere urn in een hoekje van de woonkamer, waar u dag in, dag uit, weer mee geconfronteerd wordt.

Niet alleen voor u, maar ook voor eenieder die u een bezoek brengt.

Een extra dimensie ..... in glas

Het glas in veelzijdige kleuren, de vormgeving, alsmede de semi-transparantie van het kleurrijke glas, het geheel laat telkens extra van zich spreken, als het daglicht met de zonnestralen er door of op schijnt, waardoor u op positieve wijze geraakt zal worden, het goed zal voelen, als een groet vanuit 'de andere wereld'.....

Een extra dimensie, naast de prachtige vormgeving, die de kunstzinnige objecten uitstralen naar hun omgeving toe, anders dan de sobere gedenktekens die u normaliter tegenkomt, waarbij alleen ú weet, dat dit een gedenkobject of urn is en uw naasten nietsvermoedend het kunstobject zullen bewonderen.

Eigenheid aan stijl en kleurgebruik van urnen

Van de hand van onze glaskunstenares Efrosini bieden wij een prachtige veelzijdige collectie glazen urnen, die u nergens anders tegenkomt, uniek in Nederland.

De gedenkobjecten zijn verkrijgbaar in ronde of hogere ovale vormgeving, in diverse uiteenlopende groottes van klein tot zeer groot. Maar ook bijv. in hartvormige vormgeving, die erg geliefd is.

De glasobjecten voor as zijn allen voorzien van bronzen of inox voetje en van losse deksel die met kit eventueel gedicht kan worden.