Klik op foto voor informatie
  • Katarzyna Karbownik is kunstenares in modern glas met oude ambachten
  • Modern glaswerk voor de wand 'Saamhorigheid, voor een kleurrijke wereld' BxH 40x45 cm € 289,- nu € 199,-
  • Uniek kleurrijk kunstwerk in glas - abstract schilderij 'Vriendschap en liefde brengt een kleurrijke wereld voort'
  • Glaskunstenares Katarzyna Karbownik, al diverse malen onderscheiden met haar unieke glaskunstwerken

Klik foto voor een vergroting

 

Unieke kleine wandobjecten van glas met thema 'Saamhorigheid'

Katarzyna Karbownik maakte in samenwerking met ons een mooie serie kleine wandobjecten van glas. In de vormgeving herkent u thema 'Saamhorigheid, verbondenheid en geborgenheid'. Een geliefd terugkerend thema in het leven ...

Wandkunst met kunstobjecten in gekleurd fusing glas met warme tinten en primaire kleuraccenten, die ook als staande glasobjecten in de ruimte kunnen fungeren. Door de smalle vormgeving zijn de items uitermate geschikt voor op de vensterbank, waar ze bovendien door het vele daglicht extra staan 'stralen'. 

Gravures in glas als extra bewerking 

Katarzyna maakt namelijk bij al haar glasobjecten gravures in het glas als extra bewerking. Onder invloed van het licht, daglicht of kunstlicht, komen er zaken aan het licht die anders enigszins verborgen blijven. Een prachtige bijkomstigheid dus, als verrassend neveneffect, berekenend bedacht door Katarzyna. 

Diverse malen onderscheiden door uniek glaswerk

Tijdens diverse afstudeerprojecten is Katarzyna al diverse malen onderscheiden door haar unieke glaskunstwerken, tot stand gekomen door gedrevenheid en passie van de Poolse glaskunstenares. Telkens zoekt ze grenzen op om deze vervolgens weer te overschrijden met nieuwe glastechnieken en vormgeving.

Het is voor ons dan ook een eer met Katarzyna Karbownik te kunnen werken.

Meer informatie over Katarzyna Karbownik

Indien u meer wilt weten over Katarzyna Karbownik, verwijzen wij u naar de andere pagina's onder 'wandobjecten' alsook onder 'glaskunst' van deze website.