Wandobjecten

ARTE DESIGNO heeft inmiddels de grootste galerie collectie wandobjecten van Zuid-Nederland, voor uw moderne, klassieke of landelijke interieur. Onze uiteenlopende collectie wandkunst zit in diverse prijsklassen, waardoor voor nagenoeg iedereen wel een betaalbaar item aan te schaffen is. Onze wandobjecten zijn gemaakt van zowel metaal als glas en beschikbaar in uiteenlopende vormen en formaten en kunnen zowel figuratief als abstract zijn.

Wandobjecten van metaal

Artisan House

Ons assortiment bevat diverse metalen wandobjecten van de in 1964 opgerichte Amerikaanse Gallery Artisan House. Artisan House biedt een prachtig scala aan metalen wandobjecten van formaat. Wandvullend, maar met een ruimtelijke werking door veelal een open structuur. Grotendeels voor binnen, maar ook voor buiten.

De met de hand vervaardigde kunstobjecten bestaan uit hoogwaardige metaalsoorten zoals brons, koper, messing, staal, aluminium en chroom. Alle items zijn copyrighted en worden voorzien van een certificaat. De muurobjecten variëren in breedte van 86cm tot 183cm en in hoogte van 40cm tot 147cm.

Bekijk de metalen wandobjecten van Artisan House

Wandobjecten van glas

Ellen Janssen

Ook voor muurobjecten van glas kunt u bij ons terecht. Zo hebben we een aantal bijzondere items in onze collectie gemaakt door de Limburgse glaskunstenares Ellen Janssen, waaronder een glazen drieluik, 3-D objecten en raamhangers van formaat die eveneens tegen de wand bevestigd kunnen worden. De kleurrijke items zijn gemaakt met behulp van de glasfusing techniek en zijn beschikbaar in diverse formaten. Wandlampen zijn sinds kort evenzo vertegenwoordigd. 

Bekijk de wandobjecten van Ellen Janssen

Eratini

Ook Eratini heeft bijzondere glas items, die staand én aan de wand geplaatst kunnen worden, door een ophangsysteem en mede doordat de voetjes van de objecten verwijderd kunnen worden, waardoor een dubbele functie mogelijk wordt gemaakt. Een verrassende toegevoegde waarde om van plek te kunnen variëren.

Bekijk de wandobjecten van Eratini

Wandobjecten van andere materialen

Een Portugees Atelier

Wandobjecten van natuurlijke materialen zoals jute in combinatie met keramiek zijn evenzo een optie en stijlvolle items in ingetogen kleurgebruik, indien u van aardetinten houdt.

Bekijk de wandobjecten van een Portugees Atelier